Orosz nyelvvizsga, ECL, középfok, volt már valaki? Bármilyen infó jól jön!
Sziasztok! Harmadéven tanulok orosz szakon, most jöttem haza egy fél éves részképzésből Moszkvából, és szeretném áprilisban megpróbálni az ECL középfokú nyelvvizsgáját letenni. Mivel nincsenek felkészítő feladatok, főleg nem tankönyvek, be sem tudom lőni, hogy milyen szintű, emelt szintű érettségi feladatsorokkal gyakorlok, ezek 70-90% között mennek, magnó és olvasott szöveg értése nagyon jól, a nyelvtan annyira nem erős, de az nincs is az ECL-en. Mennyire húzós ez a vizsga? A magnóról meg a szövegértésről olvastam, hogy ott szórnak, ez mennyire vészes?
Lehet szótárat használni a levélíráshoz? Mert erről sem igen találtam infót. Egy nap van a szóbeli és az írásbeli?
Illetve aki oroszból volt esetleg vizsgázni az ECL-en, bármi egyéb hasznos infót szívesen vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!