Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyi idő alatt lehet letenni...

Mennyi idő alatt lehet letenni egy középfokú angol nyelvvizsgát, ha jó a tudásom, majdnem már elegendő a vizsgához?

Figyelt kérdés

Angol tanárom is javasolta, hogy menjek el nyelvvizsgázni, mert amit tudok szóban már kb. elég lenne oda is. Kitöltöttem egyszer még régebben egy ilyen tesztet, hogy milyen szinten állok. Már nem emlékszem, hogy mi volt meg nem is nagyon értettem akkor se, de haveromnak megírtam és azt mondta, hogy majdnem már mehetnék így vizsgára. (Jó nyilván kicsit túlzott)

Le lehetne tenni így kb. 1 hónap alatt?

2014. febr. 15. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
ha rendesen rágyúrsz igen!
2014. febr. 15. 22:56
 2/2 anonim válasza:

A vizsgát 2 nap alatt lehet letenni. Egyik nap a szóbelit, másikon az írásbelit. .... no jó ez a vicc.

Én nulláról indulva két év alatt értem el egy szintet, majd 2 hét intenzív rágyúrás heti 5x2 óra angoltanárral és meg van a középfok.

2016. máj. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!