BGF-es üzleti nyelvvizsgát tett le vki innen (angol vagy német)?
Szia! Én jól beszéltem olaszul, mert nyaranta 1 hónapot dolgoztam kint, és ott összeszedtem valamit. Ezért a szóbeli résszel nem volt gond (kiv.nyelvtan). Az írásbelire elég sokat tanultam, tanárhoz nem jártam, hanem itthon egyedül készültem. Intenzíven kb. fél évet, ami azt jelenti, hogy napi min. 2-3órát készültem rá.
Elsőre sikerült, szerencsére. Megkérdezhetem, hogy a BGF-nek melyik szakára jársz?
A BGF-nek van kiadott nyelvvizsgakönyve, érdemes azt tanulmányozni, abból készülni, mert a típusfeladatokat abból tudod begyakorolni. 1000 kérés 1000 válasz üzlet (busines) (nyelvnek megfelelően 1000 Fragen.. vagy 1000 questions). Nagyon jól összefoglalja a szóbeli témákat, használható szókincset ad.
e 2 könyv elegendő + tanfolyam vagy tanár. Erős középszint kell hozzá, majd ráépíteni a szakszavakat.
Van még több vizsgarendszer, amelyben vizsgázhatsz, ezeket nézd meg a nyak.hu oldalon. Van olcsóbb, könnyebb.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!