Hogyha érettségizek japán nyelvből és japán szakra akarok menni, akkor muszáj "haladóként" tanulnom az egyetemen?
Figyelt kérdés
Mármint ha japán nyelvből akarok érettségizni, akkor az egyetemen kezdhetem elölről a tanulást, vagy át kell mennem olyan csoportba akik haladók? Egyébként az ELTE-re szeretnék menni.2014. febr. 8. 12:37
1/3 anonim válasza:
Ezt én se tudom pontosan, de nem ìrták ki a kötelező nyelvtudást. Szerintem kezdőként fogják tanìtani a nyelvet.
2/3 anonim válasza:
Nem kell tudnod, az alapoktól fogják tanítani mindenkinek, mivel nem kötelező oda japán nyelvtudás, és úgy veszik, hogy a jelentkezők nagy részének nem volt lehetősége tanulni japánul. Persze előny, ha már előtte tanultad, mert 3. év végére középszinten kell beszélned, és ahhoz rendesen kell tanulni. Egyébként ha tanultad már eddig (mert azt veszem ki az írásodból), akkor nem fog megártani egy kis ismétlés.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor rendben van, mindenképpen szerettem volna újrakezdeni az egyetemen-főleg az ismétlés miatt. Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 9. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!