Ha pszichológiát akarok tanulni. Akkor jó ha infóból érettségizek? Előrehozottat csinálok az idén vagy egyáltalán tehetek még mondjuk bosziból is értségit? Ti mit tanácsoltok?
Pszichológiát, pszichiátriát továbbra is az orvosi EGYETEMEN (nem fősulin, sokan azt hiszik) tanítanak, ahova továbbra sem jó az informatika. Az alaptárgyak mellé kell biológia és kémia VAGY fizika. Emelten. Meg nyelvvizsga, különben nem sok esélyed van bejutni.
Körülbelül ez az ötödik ilyen kérdés amit az utóbbi egy hónapban itt látok. Nem tudom, mindet Te tetted-e fel, de ha igen, akkor kérlek maradj a realitás talaján és NE menj pszichológusnak/pszichiáternek. Kérlek!
a pszicológus-szak nem az orvosin van, csak a pszichiáternek kell az orvosi diploma, épp ezért egy pszichológus gyógyszert sem írhat fel.
Nem feltétlenül kell a biosz a pszichológusira, ha pszihiáter akarsz lenni, akkor kell.
Ha engem kérdezel akkor töriből emeltezel vagy nyelvből.
Matekból ha nem vagy penge akkor tényleg hagyjad, a biosz szerintem nagyon nehéz(bár nekem a közép is:D), a magyar meg olyan, hogy amilyen tanárt éppen kifogsz, szóval az nagy lutri. Szóval szerintem a töri a legkönnyebb, és a legjövedelmezőbb
A töri és a magyar emelt szívás.... Tökre attól függ, h éppen ki javítja...az összes osztálytársamnak az esszéjét úgy lehúzták mint az állat...pedig az első részben alig volt hibájuk... én ezeket nem ajánlom:S
Sztem a biosz (ha nem csak tanulod, hanem érted is, van hozzá logikád) nem olyan nehéz...
Én a bioszt választanám:D (illetve azt is választottam, csak nem pszichora mentem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!