Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelviskolákat ajánlaná...

Milyen nyelviskolákat ajánlanátok Budapesten?

Figyelt kérdés

#nyelv #nyelvtanulás #angol #nyelviskola #nyelvtanulás Budapesten
2014. febr. 2. 23:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Angolt szeretnék tanulni.
2014. febr. 2. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha hatékony akarsz lenni, akkor magántanár. Mindenképp iskola kell?
2014. febr. 3. 00:15
 3/4 A kérdező kommentje:
A csoportos foglalkozások olcsóbbak. Nekem meg kevés pénzem van.
2014. febr. 3. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sok nyelviskolát végig jártam már de nekem az Örs Vezér térnél lévő Manhattan nyelviskola jött be. Addig is tudtam valamennyit angolul de megszólalni már nehézkes volt.

Ott tanultam meg beszélni is és sokkal jobban megértettem a nyelvtani részt.

Nem tudom most, mi a helyzet velük de két éve még nagyon jók voltak. Rengeteg hanganyagot hallgattunk, elemeztünk és rengeteget beszéltettek minket kifejezetten jót tett. A gárda fiatalos, jópofa tanárnők voltak, mind angol szakos diplomás tanár volt, akik sokat járnak külföldre gyakorlás, frissítés céljából. Egy bizonyos szint felett már anyanyelvi tanárok tanítanak.

Az óra díj sem volt magas én épp munka nélkül voltam de ki tudtam fizetni már nem is emlékszem de talán olyan 600 ft/óra körül volt.

2014. febr. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!