Valaki segítene sürgősen lefordítani németre ez a két szöveget?
1. Ha iskolába megyek, akkor biciklivel vagy gyalog megyek. Azért, hogy ne késsek el korán szoktam kelni körülbelül fél hétkor, hogy minden tennivalómat elintézzem. Előző este összekészítem a ruhám az ennivalóm, innivalóm, hogy azzal se legyen reggel gond. Mivel nyolcra kell beérnem az iskolába, ezért időbe elindulok általában fél nyolckor, mert tudom, hogy reggel nagy a forgalom és ha véletlen dugó is alakulna ki, akkor fél óra alatt könnyedén beérek.
2. Nálunk Magyarországon többféle iskolatípus van, például: Középiskola, Szakiskola, Gimnázium, Főiskola, Egyetem. A 4 éves Középiskolás éveim végén érettségit kell szerezni, ami sok tanulással és felkészüléssel jár. Itt vannak középszintű és emeltszintű érettségik is, ami szabadon választható. A 11. és 12. év végi jegyeim nagyban befolyásolják a továbbtanulásomat. Az év végéig nagyon bele kell húzni, hogy jó eredményeim legyenek. A középiskolánkban ezek a tantárgyak tanulhatók: irodalom, nyelvtan, matek, történelem, német-angol, fizika, kémia, biológia, informatika, rajz, közgazdaságtan, gépészet, tánc. A legtöbbjüket én is tanultam vagy még tanulom is. Ha májusban remekelek az érettségin, akkor szeretnék szeretnék tovább tanulni menni Kecskemétre a GAMF karra.
Hát biztos, hogy van benne hiba, de hát jobb mint a semmi. :)
Wenn ich zur Schule gehe, fahre ich mit meinem Fahhrad oder gehe ich zu fuß. Ich stehe früh auf um nicht zu spät zu kommen und alle meinen Maßnahmen fertig zu machen. Voriger Abend packe ich meinen Pausenbrot und etwas zu trinken zusammen, um morgen keine Sorgen zu haben. Gegen 7:30 gehe ich los , weil ich um 8 Uhr in der Schule sein muss und ich weiß, dass es regen Verkehr gibt und in dem Fall bildet sich ein Stau heraus, kann ich auch leicht ankommen.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!