Hol tudom a közelben megvenni a "Kezdők NORVÉG nyelvkönyve" c. könyvet? (Budapest III. kerület)
Az a képes szótár, ugye?
Egyszer a Kőbánya Kispest közelében láttam. Ott át kell menni rendőrlámpákon, ott van egy könyvesbolt, pár éve láttam ott. De hogy most is ott van-e a könyvesbolt, és hogy ez mennyire van messze a III. kerülettől, azt nem tudom.
Kb 2 éve megvettem ezt a könyvet, de sajnos nem emlékszem már, hogy hol. Talán az Alexandra könyvesboltban a Nyugati-pu-nál, de nem mernék rá megesküdni. Főleg, hogy a honlapjuk szerint nem tartják ezt a könyvet.
Viszont a Libritől online úton, vagy a bookline-tól szintén online módon meg tudod rendelni.
De sajnos nem ez a legjobb könyv a világon.
Én egy 13 éves fiú vagyok. Már németül tudok. Ezt a nyelvet nyelvtanár kell megtanulnom sajnos. Így ez a könyv jó vagy tudtok másikat?
Köszönöm a segítséget
Van egy könyv, ami németül tanít norvégot:
De sajnos mivel nem ismerem, így nem tudom, mennyire jó, viszont van hozzá CD is, így legalább hallod is, hogy hogyan kell kiejteni a szavakat. A vásárlók meglehetősen elégedettek voltak mindenesetre.
így belelapozva nem tűnik rossznak, kezdők számára.
Értem. Sajnos ezen a könyvön kívül nincs más magyar nyelvű norvég nyelvkönyv.
Vagy pedig böngészheted ezt a honlapot, egy némelyik link egész hasznos.
Semmi baj :)
Egyébként a 3 nyelv közül (dán svéd norvég) melyiket érdemes tanulni? A norvégot?
Köszönöm :) akkor maradok e kérdésben említett könyvnél, végül is az alapfokra jó lesz és magyarul van :) minden álmom, hogy felnőtt koromban Skandináviában éljek :) remélem tényleg olyan magas ott az életszínvonal ahogy azt mondják :)
egyébként 13 évesen is el lehet ezt a szép nyelvet sajátítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!