Tanult valaki a Ring nyelviskolában (Budapest,11. kerület)? Milyen?
Én is tanítottam ott, egy évig, de én nem tudok sok jót mondani róla. A tanárokat nehezen fizetik ki (engem még igen, mert vertem az asztalt), a diákoknak is nehezen adják vissza a pénzét, ha valamiért az mégsem menne a tanfolyamra, de már kifizette korábban. A termek kicsik, és nyáron dögmelegek, télen tök hidegek. Tanítási eszközök (kréta, magnó, CD) nem mindig jutnak mindenkinek.
Vannak ott is jó tanárok, de véletlenszerű, hogy milyenhez kerülsz, a csoportot meg nem mindig jól állítják össze, van, mikor nagyon eltérő a tudásszint.
Nem csak a levegőbe beszélek, a tékozló homár blog tele van a Ring suli tetteivel:
homar.blog.hu/2011/11/21/egy_ujabb_valotlan_informacio_a_ring_nyelviskolarol
Második vagyok megint.
Figyelj, lehet, hogy azóta javult a helyzet, nekem utoljára 2011 nyarán volt velük dolgom. Mindenesetre tekintettel a "múltjukra" óvni szoktam az embereket tőle. :)
A tanfolyam mindig el szokott indulni, csak olyanokról hallottam, hogy a tanulónak nem volt jó mégsem az időpont vagy valami, na akkor kellett sokat küzdeni, hogy visszaadják.
Remélem, neked jó tapasztalataid lesznek!
Elég szomorú, hogy egy ilyen intézmény még létezik, és valaki nem perelte le róluk a gatyát is. Nekem 'csak' 25 ezer forintom bánja, illetve az, hogy mivel januárban megyek ki tanulni külföldre, addig akartam megoldani a nyelvtanulást. Pechemre a Ring nyelviskolát választottam.
Amúgy elvileg szeptemberben elindul, de hát ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!