Önkéntesnek vagy au pairnek menjek?
Szeretném az angolt megtanulni. Úgy érzem az alap meg van. Most fogok majd érettségizni és utána szeretnék majd kimenni legfőképpen Angliába.
F/18
Köszi a választ.
Az önkénteskedésnél is kapnék pénzt,úgynevezett zsebpénzt. A repülőjegy 10%-át kell fizetnem.
Én is au pair felé hajlok,de ha nem találok családot...
Melyik önkénteskedés az ahol a repjegy 90%-űt fizetik?
Én is önkéntesnek akarok menni, ehhez a workaway.info oldalt találtam, de minden önköltséges...
Költségek?
Az Európai Önkéntes Szolgálatot teljes egészében az Európai Bizottság finanszírozza. A program a következő költségeket fedezi:
egyszeri oda- és visszautazás
indulás előtti, érkezés utáni és félidős tréingeken való részvétel
teljes körű betegbiztosítás
szállás
az ellátás költségei (étkezés, helyi utazás, stb)
nyelvoktatás
zsebpénz
Minden önkéntes, aki a programot sikeresen teljesítette, erről bizonyítványt kap, melyet az Európai Bizottság egy erre illetékes tagja ír alá
aupair-world.net
aupair.com
childcare.co.uk
greataupair.com
newaupair.com
findaupair.com
az au pairség nem egy álom,jóformán a felét se csinálják,mint amit megígérnek,nem,h még fizetnék is a nyevsulit vagy bármi mást,de a fizud legalább megkapod (jó esetben).
Te is voltál már au pair? :)
Mit értesz az alatt,hogy nem egy álom és,hogy a felét sem csinálják? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!