Szeretnék keresni gyorsan egy olyan embert, aki profi és gyors módon képes lefordítani egy viszonylag súlyosabb szöveget biológiából. Van itt köztetek olyan?
2014. jan. 18. 19:25
1/3 savanyújóska válasza:
Még vizsgaidőszakra kell, vagy ráér utána is? (Szakfordítást nem tudok garantálni - nem a szakterületem, így nem ismerem a szavakat, nyilván, ami interneten fellelhető, azt megoldom -, de irodalmilag elég tisztességesen tudok fogalmazni.)
2/3 A kérdező kommentje:
Minél hamarabb kellene, így is késett már két napot, mert a tanár visszadobta. Mindegy hogy hogy sikerül, ha vállalható a végeredmény.
2014. jan. 18. 19:50
3/3 anonim válasza:
Ha az első vállalja, akkor tudok segíteni neki a szakszavak területén (nekem ez a szakterületem, de nem vagyok fordító, így nem tudnám elég gyorsan magyarra átültetni). Viszonylag egyszerű a nyelvezet pl. a britekhez képest (pedig ex brit gyarmetterület) és nem sokat sumákoltak az eredményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!