Középfokú nyelvvizsgát szerintetek képes lehetek elvégezni?
8 éve kéttannyelvű általános iskolában tanulom az angol nyelvet (heti 2földrajz,1 országismeret,5 angol,2 biológia és a tesi órán is angolul beszélnek[4])
Voltam Londonban,Brüsszelben és Párizsban ahol csak angolul beszélhettem, és tök jól boldogultam.
De az angoltanárom azt mondta,hogy 15 éves kor alatt nem ajánlatos nyelvvizsgát írni...
14 éves kortól(szülői engedéllyel) már lehet nyelvvizsgázni és át is lehet menni, de azt így látatlanba senki nem fogja tudni megmondani hogy átmennél-e rajta.
Nyelviskolák szoktak próbanyelvvizsgákat tartani 2-4ezerért szintfelmérés céljából ahol megtudhatod hogy melyik vizsgarészből kell pluszban tanulnod hogy rendes vizsgán átmenj.
Nekem azt mondta a tanárom hogy sohasem lesz nyelvvizsgám mert rossz a nyelvérzékem, de a felsőfokú nyelvvizsgabizonyítványom nem ért ezzel egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!