Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Karinthyba felvennének?

Karinthyba felvennének?

Figyelt kérdés
Elsősorban Karithy-s diákok válaszainak örülnék, de jöhet a többi is :) Az lenne a kérdésem, hogy középfokú nyelvvizsgával felvennének-e? Mert hallottam olyasmiket, hogy oda már nem vesznek fel olyan diákokat, akiknek van középfokja angolból, de nem tudom, hogy igaz-e. 7.-es vagyok, idén szeretnék középfokúzni és első sulinak a Karinthyt szeretném megjelölni. Előre is köszi a válaszokat!

2014. jan. 9. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy felvennének, kitől hallasz te ilyeneket?! :D

Teljesen mindegy, hogy van-e nyelvvizsgád, már csak azért is, mert ők arról nem tudnak.

2014. jan. 9. 18:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Az egyik sulitársam mondta, most 8.-os. És ha a szóbelin azt elmondom akkor az előgy egy picit, nem?:D legalább tudják h az angollal nincs gond
2014. jan. 9. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel magyarból és matekból van szóbeli, kétlem, hogy a szóbeliztetőket különösebben érdekelné. Amúgy is az a suli profilja/lényege, hogy angol tudás nélkül is jöhetsz, mert ők igazán megtanítanak. :))
2014. jan. 9. 20:24
 4/7 kenusmajom válasza:
varosligetis vagy veletlen? egyebkent persze h felvesznek oket a szobeli +irasbeli+hozott jegyek erdeklik a nyelvvizsgaval azoknal foglalkoznak akiket mar felvettek es be kell tenni tudas szerint csoportokba nyelvbol:)
2014. jan. 18. 19:12
 5/7 A kérdező kommentje:

utolsó, nem Városligetis vagyok :)

szóval akkor kéttan szakra simán mehet nyelvvizsgával?

2014. ápr. 25. 16:22
 6/7 anonim válasza:
nekem is van közepfokum es epp most vettek fel. szoval hajrae
2014. ápr. 25. 21:19
 7/7 anonim válasza:
es tenyleg nem derül ki anyelvvizsga a felveteli folyaman
2014. ápr. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!