Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná nekem ezt...

Valaki lefordítaná nekem ezt a számot?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen köszönöm előre is.

[link] (szöveg)

http://www.youtube.com/watch?v=kBqWtdMpies

2014. jan. 8. 22:42
 1/2 savanyújóska ***** válasza:
100%

Leteltek napjaim (szo szerint az osszes napom eltelt)

Kijatszottam minden kartyam

Oh, no a pusztasag!

Huvelykrol huvelkyre(minden egyes inchel)

Ahogy a szivem megszakad

Oh, a lelkem kiszolgaltatott!

Az ocean melyen;

A kanyon szelen (?, nem ismerem a steep szot)

Granitfalak, itt allok

Minden szenvedesem

Visszhangzik e falakrol (desperateben nem vagyok biztos, szo szerint visszhangot valt ki)

Oda es vissza; majd megint oda. (nyilvan forditva, mert visszhangrol van szo, de az eleg hulyen hangzana)

Az, hogy egyedul jarok

Hazugsag, mit mondtak nekem

Igy hagyd, hogy a szived kitartson szo szerint tartson erosen, amig ez van - hold fast for this)

Hamarosan vege lesz.

Mint a homok magas hullamai.

Oh, oh, oh, oh!

Oh, oh, oh, oh!

Oh, oh, oh, oh, oh!

Oh, oh, oh, oh!

Oh, oh, oh, oh!

Oh, oh, oh, oh, oh!

A keseru vegnel

So es folyadek csorog

A szemem sarkabol

Az elpazarolt merfoldek (a wrecked nehez szo, pl. shipwrecked - hajotorott, lenyeg, hogy nem szarok voltak azok a merfoldek, "rosszul" tette meg oket.

Minden elrontott lepes (ezek is szarok voltak, nagy a szomorusag - felre ne erts, egyebkent kifejezetten tetszik a szoveg, bar nem tul hosszu)

Folyton keresve, vegig vakon. (szo szerint mindig, tehat idoben folyamatosan)

Sose felj! Nem! Sose felj!

Sose felj! Nem! Sose felj!

[A szives ket sor meg egyszer]

Ujabb dune kovetkezik... (szo szerint domb van elotted, de ha mar homokhullam, gondoltam igy autentikusabb!;)

Ez lenne pancserforditasban, ha valami nem tiszta, kerdezz nyugodtan, remelem segit elmelyulniba zeneben!:)

2014. jan. 8. 23:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és igen segített:))
2014. jan. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!