Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudom, hogy fura, hogy pont...

Kirantottsajt kérdése:

Tudom, hogy fura, hogy pont egy magyar oldalra jövök ilyen kérdéssel, de szükségem van segítségre. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés
Szlovákiai magyar vagyok,magyarul beszélek,mióta az eszemet tudom,viszont nagy szükségem lenne a szlovákra is,hogy munkát tudjak majd találni a későbbiekben.18éves vagyok,általános első osztályától tanítják az iskolában a szlovákot,minden szlovákul (is) van kiírva,szlovák emberek vesznek körül sok helyen,mégsem tudom megtanulni.Természetesen erre az is rádob egy lapáttal,hogy nem is akartam eddig,most se akarok,de muszáj.Szóval a lényeg,hogy tudtok valamilyen módszert,amivel könyebben menne??Hallgatóanyagokat kéne beszereznem??Szlovák műsorokat nézni?Mi lenne a megoldás?
2014. jan. 8. 22:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod ugy nehez lesz. Ugy kell hozzaallni mint barmely mas nyelv tanulasahoz. Orakat venni, tanarhoz jarni, filmeket/konyveket nezni/olvasni.

De esetleg elgondolkozhatsz azon, hogy Magyarorszagon vagy pl. Angliaban probalsz munkat talalni. Angol megy?

2014. jan. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!