Emelt magyar írásbelin, ha a példákhoz nem azok közül írok, amik nincsenek benne a megoldókulcsban, akkor nem is jár érte pont?
Ha NEM azok közül írsz, amik NINCSENEK benne a megoldókulcsban, akkor olyat írtál, ami benne van, tehát kapsz pontot :)
De gondolom elírtad a kérdést. Ilyenkor elvileg elfogadják, ha mégsem, akkor lehet fellebbezni. De már késő, ha most érettségiztél.
Ja, igen xD
Köszönöm a válaszokat. Azért kérdeztem, mert úgy tudom, hogy nem szaktanár javítja az érettségiket. (vagy nem?)
"nem szaktanár javítja az érettségiket"
Szerinted a sarki hentes, vagy kicsoda?
Az igaz, hogy nem a te saját tanárod, hanem idegen tanár javítja, hogy elkerüljék a részrehajlást. De természetesen hozzáértő szaktanár javítja másik suliból.
most mit kellett lepontozni? valaki elbszta az érettségijét és most idegesíti, hogy más meg max. pontot kapott rá? :DDD
amúgy leginkább szaktanár függő, hogy elfogadják e vagy sem.
Ha megfelel a kritériumoknak, akkor elfogadják.
Amit én írtam, az sem volt benne a megoldókulcsba, de jó volt, tehát elfogadták.
(Petőfi - Egy gondolat bánt engemet)
én ezeket írtam:
Arany János - Epilógus
József Attila - Nem emel föl
Ady Endre - Párizsban járt az Ősz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!