5 hét alatt alapszinten meg lehet tanulni angolul? Hogyan?
Figyelt kérdés
Tanultam már angolt, szóval nem lenne minden teljesen új. De 5 hetem van rá, hogy megtanuljak egyedül annyira, hogy általános dolgokról tudjak beszélni egy külföldivel. Nem kell nagyon tudnom, csak tényleg úgy az alap dolgokat, amik ismerkedésnél felvetődnek.
Tudtok tanácsot adni, hogyan csináljam? Valami nagyon hatékony módszer kellene nekem:) De tényleg, nem arról van szó, hogy nyelvvizsga vagy bármi, hanem ha találkozom egy külföldivel, akkor tudjak vele váltani pár szót.
2014. jan. 6. 13:08
11/13 anonim válasza:
Azért van 3 könyv mert az ismétláés.
12/13 anonim válasza:
Az angol amellett, hogy nagyon összetett nyelv (mint amúgy bármely nem mesterséges nyelv), nagyon sok része épít arra, hogy tudd az előzményeket. Ez nem megy így ugrálva. Nem érdemes megint megpróbálnod palira venni a másikat. Párszor megpróbáltad már, többször nem kellene. A kérdezőnek nagyon szívesen linkelek olyan részeket, ahol téves információt közölt a 74%-os, vagy szimplán nem adott magyarázatot, csak odabökött valamit. 11. válaszolóról van szó. Természetesen lehet több 74%-os felhasználó is, de annyira hasonlóak ezek a kommentek, hogy az már több mint gyanús.
13/13 anonim válasza:
Próbáld ki ezt: https://www.youtube.com/channel/UCEOFD4QjKFcxnvZeWk7yPKg/feed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!