Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 5 hét alatt alapszinten meg...

5 hét alatt alapszinten meg lehet tanulni angolul? Hogyan?

Figyelt kérdés

Tanultam már angolt, szóval nem lenne minden teljesen új. De 5 hetem van rá, hogy megtanuljak egyedül annyira, hogy általános dolgokról tudjak beszélni egy külföldivel. Nem kell nagyon tudnom, csak tényleg úgy az alap dolgokat, amik ismerkedésnél felvetődnek.

Tudtok tanácsot adni, hogyan csináljam? Valami nagyon hatékony módszer kellene nekem:) De tényleg, nem arról van szó, hogy nyelvvizsga vagy bármi, hanem ha találkozom egy külföldivel, akkor tudjak vele váltani pár szót.

2014. jan. 6. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy lehet, de nem biztos, hogy igaz lenne. Attól függ, mennyire bírsz intenzíven tanulni. Ha napi 6-8 órát töltesz tanulással, akkor lehetséges elvileg. Kérdés, tudsz-e ennyit tanulni tartósan. Mert amit megtanultál hétfőn, arra szerdán is kell emlékezned, különben nincs sok értelme. Szóval lehet, hogy a napi 1 óra hatékonyabb lenne, azzal viszont 5 hét alatt nem lehet megtanulni.
2014. jan. 6. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Amikor már tudsz beszélni egy külföldivel, azt nem alapszintnek hívják. A külföldi egyénnek nincs abban gyakorlata, hogy olyan egyszerű mondatokat mondjon, amelyekkel te is elbírsz.

Önerőszak, kávé, ahogy az előttem lévő írta. A 6-8 órához hozzátennék egy dolgot, ami általában logikus szokott lenni az embereknek: ennyit nem tudsz egyben letanulni. Úgy biztos nem, hogy közben folyamatosan koncentrálsz is. Így fel kell bontanod részekre.

2014. jan. 6. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem, sok anyagot át lehet nézni, az egy dolog, de nem fogod tudni képesség szinten begyakorolni, alkalmazni tudni. Kell idő, amíg rögzülneka tanultak és ha gép módra akarod a tudást a fejedbe nyomni, annek semmi értelme.
2014. jan. 6. 15:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagyon is. Van egy ismerősöm aki egy hét alatt tanult meg csehül.
2014. jan. 6. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, az semmi, én egy nap alatt kínaiul. (Azért kíváncsi lennék az egy hét alatt elért szintre.)
2014. jan. 6. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:
De teljesen egyedül tanulnál?
2014. jan. 7. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz akkor 5 hét az 35 nap, napi 35 oldalt meg lazán meg lehet csinálni egy könyvből, akkor az meg 3-4 tankönyv, s ez bizony bőven elég az alapszintre.
2014. jan. 8. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Napi 35 oldalt megjegyezni hosszútávon átlagember nem tud. Nem rögzül készségszinten a tudás egyszerűen.
2014. jan. 8. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Nme kell megtanulni a 35 oldalt csak átvenni.
2014. jan. 9. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
De amit így átvesz, az nem rögzül készség szinten.
2014. jan. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!