Nem tudom eldönteni milyen nyelvet tanuljak. Vajon melyikkel járnék jobban?
Tudom,hogy sok ilyen kérdés van,de az enyém egy kicsit személyre szabottabb.
Ugyanis angolt fogok tanulni,amit már 4 éve tanulok,megy is meg szeretem is, meg az ugye világnyelv tehát mindenképpen tanulni szeretném.
De a németet a nehéz nyelvtan és az iszonyatos hangzása miatt le szeretném váltani, vagy olaszra vagy latinra vagy franciára.
A latin azért lenne jó,mert orvosira szeretnék járni,és bár ott nem magát a nyelvtanát tanulnám,szerintem jó lenne ha nem a 0-ról indulnék.
Az olasz egyszerűen csak tetszik.
A francia pedig egyenesen elvarázsol,de tudom,hogy a nyelvtana sokkal nehezebb a németnél.
Melyiket válasszam?
nem vészes a németnek a nyelvtana. a mostani eszemmel nem csak 1 hanem legalább 3 nyelvet tanulnék meg.
angol, olasz meg még valamit. és el is húznék innen.
Értékelem a hozzászólásod,de nem ez volt a kérdésem.
Azért köszi!
Köszi a kedves válaszokat!
Igazából itt már többen írtak ki ilyen kérdést,h a francia nehezebb,meg az iskolába is jár egy francia lány,akitől megkérdeztem hogy szerinte is sokkal nehezebb-e a németnél,bár nem tanul németet vmi összehasonlítási alapja csak van neki.
És azt mondta h szerinte is sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!