Szerintetek egy hónap alatt sikerülne?
Figyelt kérdés
Voltam novemberben nyelvvizsgázni,csak írásbelit csináltam,mert van már szóbelim.Tehát az írásbelire elmentem,de sajnos nem sikerült.Viszont csak 7% kellett volna hozzá.
Ha elmegyek egy hónap múlva (utána való hónapban már nem tudnék menni),és addig megint készülök,akkor sikerülhet?
2013. dec. 21. 13:43
11/12 anonim válasza:
Nem akarsz megpróbálni más nyelvvizsga központot?
Ha nem, akkor is végig gyakorolhatod a felaadatokat.
12/12 A kérdező kommentje:
Más vizsgaközpontot nem tudok,ha Társalkodóra megyek,mert csak egy helyre tudok elmenni.
origónál,vagy Bme-nél szerintem tudnék választani,de ennél a vizsgánál nem.
A feladatokat persze megcsinálom még egyszer.Legalább kétszer.Meg megpróbálok neten is csinálni olyasmi feladatokat,mert pl. lyukas szövegek vannak ott,olyanokat sokat találhatok a neten is.
2013. dec. 23. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!