Szlavisztika szakirányosok?
Személyes tapasztalatotok érdekelne.MI alapján választottatok nyelvet,ha azelőtt nem tanultátok?
bónusz kérdés:mennyire intenzív a célnyelv tanítása,ill. Ti mennyi idő alatt tanultátok meg a nulláról kezdve?
(Légyszi ne linket küldjetek,meg alapszakok leírását mert azt én is megtalálom,a Ti személyes sztoritok érdekelne)
Köszi
Hát köszönöm szépen a válaszokat:)Egyelőre kitartok:)
És mi van a második szláv nyelvvel?Azt is olyan intenzíven tanuljuk?
Kedves bolgáros lány/srác!
Tudnál nekem segíteni picit?Lenne egy-két kérdésem,de sajnos nem tudok Neked privátot írni:(
Remélem visszanézel.......................................
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,igeeeeeeeeeeeeen!
Oroszos vagyok,minort még nem választottam,emiatt egy évet sajnos ráhúzok.
Imádom és semmire sem cserélném a szakomat!
A tanáraim többsége is imádnivaló,nagyon aranyosak és rengeteget segítenek,tök jó hangulatúak az órák is.
Na most a minorral bajban vagyok,amit szeretnék és értelmét látnám(lengyel)az nincs.
Van szlovák,bolgár,ukrán.......
Szerintetek????
Persze tudom,nem csak szlávot lehetne,de szeretnék tanszéken belül maradni.Talán még a bolgár szimpi,csak félek nem venném túl nagy hasznát.
Egyébként tanítani szeretnék.Oroszt mindenképp.
Jajj,most látom,hogy másik regisztráció.....
Bocsi,de nem emlékszem,milyen címről tettem fel a kérdést,de én vagyok a kérdező.:)
Ha nekem szól a kérdés(kérdezőnek),akkor előtte már válaszoltam.
Elég jól megy,imádom,még mindig szerelmes vagyok az oroszba;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!