Szlavisztika szakirányosok?
Személyes tapasztalatotok érdekelne.MI alapján választottatok nyelvet,ha azelőtt nem tanultátok?
bónusz kérdés:mennyire intenzív a célnyelv tanítása,ill. Ti mennyi idő alatt tanultátok meg a nulláról kezdve?
(Légyszi ne linket küldjetek,meg alapszakok leírását mert azt én is megtalálom,a Ti személyes sztoritok érdekelne)
Köszi
Köszi szépen,egyébként arra gondoltam,hogy a szláv nyelvek közül hogyan választottál:)
És ezek szerint kezdő voltál,gratulálok ügyes Vagy:)
Jaa.. hát, bolgár szakos vagyok és azért, mert tetszik az ország meg a kultúra, de tudom, hogy semmire nem fogok menni vele:D ez inkább ilyen hobbi:)
Ügyes vagyok? Köszi:) Amúgy alap elvárás, hogy első év után szinte felsőfokon beszélj:D
Te melyikre akarsz majd menni?
Ne mondd,h nem mész vele semmire,figyeld meg,az anglisztikások nem fognak vele menni semmire.Arra aztán már tényleg nincs igény.
Amúgy én oroszos lennék szívesen,sajnos gimiben nem volt rá lehetőség,aztán kérvényeztük,h legyen szakkör és baromi jó volt:)de a horvát is tetszik,kicsit hosszú lettem,bocsi,(jaj csak még egy kérdés,melyik egyetemre jársz?ígérem,befejeztem,nem zaklatlak tovább:)
MOndjuk az is igaz, hogy sokan elvégezték már az orosz szakot:) De hallottam, hogy Pécsen tényleg nagyon kemény az oroszoktatás.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!