Angol tanulás? Tudom, h lehet úgy angolt tanulni, ha soka angol filmet nézek, csak azt nem tudom, hogy ezt hogy fogom megérteni.
Figyelt kérdés
Nagyon kell kopncentrálni, és próbáljam szétbontani a szavakat, meg lefordítani, vagy csak figyeljem a filmet, műsort, lazán, és egyszercsak hozzászokik a fülem és megértem?2009. nov. 25. 19:54
1/3 anonim válasza:
Először nézz olyan filmet, amit már láttál magyarul. Vagy próbáld úgy, hogy angolul, angol felirattal nézed.
2/3 anonim válasza:
Az általad leírt módszer kisgyerekeknél működhet, de egy felnőttnél nem.
Először tanuld meg az alapokat könyvből, tanártól, oktató videóról, szerezz egy alap szókincset (cirka 1500 szó), olvass szűkített szókincsű könyveket és utána nézz filmet angol felirattal.
Nulla tudással elkezdeni filmeket nézni nem éri meg.
3/3 anonim válasza:
csak a kisgyerekeknél (max 5 évig) válhat be a módszer. filmekkel főleg csak új szavakat, kifejezéseket lehet tanulni, és a helyes nyelvtanra rááll a füled. de 0-ról kezdeni értelmetlen filmnézéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!