Hogyan tudnám az angol tudásomat folyékonyra fejleszteni?
Az igaz, hogy az oktatási rendszer elégtelen hozzá.
Viszont fölösleges addig várnod, aíg elég pénzed lesz egy kint tartózkodásra, hiszen külföldiek vannak éppen elegen itthon is. Keress angol anyanyelvű, a lakóhelyedhez közeli embereket, csoportokat, társaságokat, klubokat, egyházakat, stb.
Vagy a legegyszerűbb, ha fogod magad, kimész az utcára és megszólítgatsz ott bóklászó túristákat, hogy segítenél nekik tájékozódni.
Amúgy nem is értem hogy jön ide az oktatás. Sehol se írtam,hogy "milyen tanfolyamot ajánlanátok?" vagy hasonló. Én magam akarok tanulni itthon.
Itt a környéken nem sok külföldi van,vagyis pontosítanék: nagyok sok van,de mind német anyanyelvű.
Interpal.. van sok ilyesmi oldal.
Amúgy meg szerintem ez nem teljesen igaz, hogy a UK-ban könnyebben tanulhatsz meg angolul. A legtöbb ember nem is érti először az akcentust, az ihaz hogy alapjából brit angolt tanítanak itthon, de azért ők sem beszélnek tankönyv szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!