Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire kell kiöltözni a...

Mennyire kell kiöltözni a nyelvvizsgára?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy elegánsan, de túlzásba se kell vinni. Ez azért eléggé tág kategória. Egy sötétszürke, mondjuk eléggé koptatott, farmer fehér inggel elég, vagy vegyek fel öltönyt?
2013. nov. 22. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
ing + farmer szerintem elég én semmi pénzért nem veszek fel öltönyt amugy nem a ruhádat fogják nézni ugyhogy ne aggódj emiatt inkább gyakorloj és beszélgess sokat az adott nyelven neten xd.
2013. nov. 22. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha a farmer+inghez felveszel egy zakót, akkor már senkinek sem fog feltűnni, hogy farmer van rajtad.. Amúgy ki kell öltözni a nyelvvizsgára, nekem nincs olyan fiú ismerősöm, aki ne öltönyben ment volna nyelvvizsgázni... Ugyanolyan, mint az érettségi, oda is talpig kiöltözve kell menni..
2013. nov. 22. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk azért voltak, akik nem öltöztek tiszta ünneplőbe (köztük én is). Hivatalosnak hivatalos, de nem egy érettségi szint. Szerintem egy jobb hétköznapi öltözet megteszi.
2013. nov. 23. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell öltöny, de azért egy ing+ farmer illendő...
2013. nov. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!