Mennyire szokás kiöltözni nyelvvizsgára?
Én (lány) farmerben és polóba voltam. Szerintem teljesen mindegy, hogy miben mész, az a lényeg, hogy tudj.
(Az egyetemen sem öltöztem ki soha vizsgára)
írásbelire tényleg felesleges, menj ahogy kényelmes.
azonban szóbelire kicsit csinosabban, nem kell szó szerinti ünneplő meg fekete-fehér, de azért szerintem ne farmer legyen, persze lényeg a tudás, de szerintem akármi akármit mond, egy szóbelin az összhatás, a jó megjelenés is segíthet a meggyőzésben.
Szökő évente egyszer nyelvvizsgázik az ember... Nem értem miért nem lehet megtisztelni azzal a vizsgáztatót, hogy kinyalod magad? Kiröhögni senki nem fog, sőt a farmer-pólósok érzhetik rosszul magukat.
Elég szégyen, hogy ennyire kikopott az illemtanulás a mai fiatalok életrevaló felkészítéséből...
Én Euroexamhez mentem vizsgázni márciusban (amivel mellesleg meg vagyok elégedve,mert nagyon jó fejek voltak a vizsgáztatók) és elsőre meg lett a nyelvvizsgám... Egy fekete farmerban mentem, fehér pólóval. Jól éreztem magam benne, nem feszengtem és szóbelin is magabiztosan tudtam válaszolni. Ne menj úgy mint egy csöves az igaz, légy valami kényelmes, de mutatósban, amiben jól érzed magad. Nem értettem sosem amúgy miért a ruha a kulcsszó a megtiszteléssel kapcsolatban,szerintem az a lényeg hogy én nekem jó legyen és ne úgy emlékezzek vissza hogy 'ja rettenetesen feltörte aznap a lábamat az a cipő'.
Attól függ, kik fognak vizsgáztatni..Olyanok akik a tudásodat mérik, vagy olyan szerintem begyöpösödött emberek akik csupán a kinézeted miatt szivatnának :)
De aki talpraesett,azon a szivatás sem fog.
Légy udvarias, az viszont elengedhetetlen és alap,akkor talán megbocsátják azt,ha nem mész "pingvinben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!