Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretnék kiköltözni az USA....

Szeretnék kiköltözni az USA. Ba tanulás céljából. Lehetséges?

Figyelt kérdés

18 évesen felsö angollal kiszeretnék menni az USA. ba tanulni

úgy hogy mellette persze ott szerezném meg a pénzt.

Tanárom mondta hogy kell hozzá egy xy összeg.

ti tudtok mondani valami konkrétumot? saját tapasztalatokat is várok a külföldi tanulással kapcsolatban.!

2013. nov. 22. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Bár saját tapasztalattal nem tudok szolgálni,de annyit tudok mondani,hogy külön vízum kell ehhez,tanulós vízum(nem tudom,hogy hogy hívják pontosan),de azt tudom,hogy kell ilyen.Kell kezdő tőke is,amiből ott jó darabig megtudsz élni.Ha egyetemre mész,akkor tuti,hogy megadják hozzá a vízumot,az,hogy ez meddig szól,azt nem tudom,meg kellene érdeklődnöd interneten vagy pedig nagykövetségeken.AZ önállóság nagyon fontos,mert ott nem fogja majd senki a kezed.

Sok szerencsét kívánok!

2013. nov. 22. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:
mennyi kb a kezdõ tõke?
2013. nov. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!