Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki aki jól tud Angolul az...

Valaki aki jól tud Angolul az leellenőrizni azt amit írtam?

Figyelt kérdés

Szóval az volt a feladat, hogy írjunk 5 ilyen extrém sport féleségről véleményeket, hogy kipróbálnánk-e vagy sem.

(A könyvben meg voltak adva, hogy hova mehetünk, és ezekről leírások, hogy mennyibe kerülnek, milyen hosszú, stb...)

Ez volt a kérdés ami alapján írni kellett :

Which of the trips or vacations would you prefer and why ?

Which of them would you definitely not be interested in ? Why?

És erre Írtam az alábbiakat :

I would prefer White-Water Rafting, because I can go with my family to it and fees include every necessary equipment.

I would prefer Zero-gravity Flight Experience too, because I can try the same training as the NASA astronauts, all equimpment provided if i pay the trip price and that seems a good party with my friends.

I would prefer Extreme Sports and Stunt Vacation in Las Vegas, because 2000$ for 5 days is really cheap and I can try a lot sports in a same trip, but I 17 years old, so i can’t try it now, perhaps next year.

I’m not interested in Mario Andretti and Jeff Gordon Racing School, because I haven’t got a driver licence.

I’m not interested in San Diego Shark Diving Trips, because the price is too expensive and It doesn’t contains every necessary things, over and above I’m afraid from sharks.

Előre is KÖSZÖNET annak aki kijavítja nekem a helyesírási hibákat !!!

2013. nov. 17. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Az eleje nekem tetszik, aztán egy-két hiba:

I mindig nagy i-vel

that seems to be a good party

a lot of sports in the same trip

but I am 17 years old

and it doesn't contain every necessary thing

2013. nov. 17. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Amiket az előző írt, és angolul a jogosítvány nem Driver Licence, hanem Driving License :)

Amúgy tetszik, amit írtál. Most nekünk is állandóan ilyen véleménykifejtős feladatok vannak házinak :D

2013. nov. 17. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
+1 afraid of
2013. nov. 17. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!