Csak Európában van haszna a német nyelvnek? (tudom, hogy csak Európában beszélik, de attól még lehet máshol is haszna, nem? )
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 20:19
1/8 anonim válasza:
Mondjuk ha japánban vagy az usában egy német céghez kerülsz akkor van haszna
2/8 anonim válasza:
A német ipar csak európai jelentőségu. Azért fojt az 1vh ,mert megelőzte őt az angolok s franciák. Talán német gyarmatokban, avagy Német-Óceániában...
3/8 anonim válasza:
NEM SOK ÉRTELME VAN, A NAGY NÉMET CÉGEK IS INKÁBB JÓ ANGOLTUDÁSÚ KÜLFÖLDIEKET VESZNEK FEL.EGY ISMERŐSÖMNEK FELSŐFOKÚ NÉMET NYELVVIZSGÁJA VAN, DE ANGOLUL NEM TUD, ÉS A HENKEL CÉG NEM ALKALMAZTA EMIATT.NEM SOK ELŐNYÖD VAN A NÉMETTEL.
4/8 anonim válasza:
Haszna midnenhol van midnen nyelvnek, az más kérdés, hogy a mindennapi életben mennyire tudod hasznodítani.
De pl. Namíbiában is hivatalos nyelv. :)
5/8 A kérdező kommentje:
hát nemtudom... én utálom ha lefikázzák a németet... 1ik kedvenc nyelvem:$
2009. nov. 23. 20:06
6/8 anonim válasza:
Egy csomó tudományágnak szinte csak ezen a nyelven van szakirodalma..
7/8 anonim válasza:
Ha hiszed ha nem, nemcsak Európában tanítják és beszélik a németet.. Nekem van egy levelezőtársam D-Koreából, nagyon jól beszél németül, és az USA államaiban is sokfelé németet oktatnak. Szóval, elég sokfelé ismerik.. Persze, az angollal sokkal többre megy az ember, mert az angol már egyfajta alap dolog, de van értelme a németnek is és egyéb nyelveknek is.
Itthon a némettel és az angollal mész a legtöbbre..
8/8 anonim válasza:
Volt német gyarmaton is van haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!