Hogyan tanuljak meg alapszinten de jól angolul?
, 14éves vagyok.és nem nagyon vágom az angolt a suliban se.mit hogyan olvassak ahhoz hogy ha kérdeznek vlami rövid mondatot azt értsem is?
nem akarok perfekt lenni csak pl: egy chatroulette-hez egy rövidke mondatot tudjak mondani válaszolni illetve ha vissza kérdezni. gondolom olvasni kéne vlami angol szöveget vagy nézni angol feliratú filmet hogy bővűljön fejlődjön a nyeltudásom.
Hogyan kezdjek hozá?
nagyon fontos lenne nekem.:(
annyira röstellem mikor az o.társamat kérdezi az angol tanár és ő meg szépen tud válaszolni és még pluszba is mond hozzá vlamit mert jól tud angolul.
Kérlek "tanítsatok"meg mongolul:-D
ez a PICDIC ez rendes könyv?
nem lenne vlami weboldal?
nem lustaságból de én csak este érek haza..
és olyan oldal is van ahol a nyelvtant is "magyarázza"?
Filmek angolul. Nem kell felirat, inkább olyannal kezdj, amit ismersz magyarul. Vagy a kedvenc sorozatod.
Ugyanígy könyvolvasás. Nem rövidített, hanem rendes, de már ismert.
Livemocha.com
Én felsőfokig vittem ezekkel, magamtól, és most a spanyollal csinálom ugyanezt nulláról. Működik, csak türelem kell.
Én is utálok szavakat magolni és ostoba nyelvtani feladatokat oldogatni.
Én a micimackót kezdtem el hallgatni és olvasni. Igaz ehhez kell valaki akit meg tudsz kérdezni ha valamit nem értesz.
Menj el az International House ba, olvass valamit angolul, ajánlom az Oxford University Press Bookworms, amiben könnyített könyvek vannak. Meg kell találnod a megfelelő szintet. De ha akarsz, beszélgethetz velem angolul priviben. Nyáron fogok középfokúzni.
14L
szerintem ott még nen tartok hogy beszélgessek de köszönöm!!
maradok az olvasásnál és a filmeknél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!