Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tanuljak meg alapszinte...

BalaZS7 kérdése:

Hogyan tanuljak meg alapszinten de jól angolul?

Figyelt kérdés

, 14éves vagyok.és nem nagyon vágom az angolt a suliban se.mit hogyan olvassak ahhoz hogy ha kérdeznek vlami rövid mondatot azt értsem is?

nem akarok perfekt lenni csak pl: egy chatroulette-hez egy rövidke mondatot tudjak mondani válaszolni illetve ha vissza kérdezni. gondolom olvasni kéne vlami angol szöveget vagy nézni angol feliratú filmet hogy bővűljön fejlődjön a nyeltudásom.

Hogyan kezdjek hozá?

2013. nov. 13. 00:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Úgy kell csinálni, hogy fogsz egy széket, leülsz rá, és elkezdesz szavakat tanulni. Ajánlom a PICDIC hangos képes szótárat. Én bemagoltam egy szótárat. Annyi szó elég, még akkor is, ha a két harmadát elfelejted.
2013. nov. 13. 00:25
 2/7 A kérdező kommentje:

nagyon fontos lenne nekem.:(

annyira röstellem mikor az o.társamat kérdezi az angol tanár és ő meg szépen tud válaszolni és még pluszba is mond hozzá vlamit mert jól tud angolul.

Kérlek "tanítsatok"meg mongolul:-D

2013. nov. 13. 00:25
 3/7 A kérdező kommentje:

ez a PICDIC ez rendes könyv?

nem lenne vlami weboldal?

nem lustaságból de én csak este érek haza..

és olyan oldal is van ahol a nyelvtant is "magyarázza"?

2013. nov. 13. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Filmek angolul. Nem kell felirat, inkább olyannal kezdj, amit ismersz magyarul. Vagy a kedvenc sorozatod.

Ugyanígy könyvolvasás. Nem rövidített, hanem rendes, de már ismert.

Livemocha.com

Én felsőfokig vittem ezekkel, magamtól, és most a spanyollal csinálom ugyanezt nulláról. Működik, csak türelem kell.

2013. nov. 13. 07:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is utálok szavakat magolni és ostoba nyelvtani feladatokat oldogatni.

Én a micimackót kezdtem el hallgatni és olvasni. Igaz ehhez kell valaki akit meg tudsz kérdezni ha valamit nem értesz.

2013. nov. 13. 11:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Menj el az International House ba, olvass valamit angolul, ajánlom az Oxford University Press Bookworms, amiben könnyített könyvek vannak. Meg kell találnod a megfelelő szintet. De ha akarsz, beszélgethetz velem angolul priviben. Nyáron fogok középfokúzni.

14L

2013. nov. 13. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:

szerintem ott még nen tartok hogy beszélgessek de köszönöm!!

maradok az olvasásnál és a filmeknél:)

2013. nov. 14. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!