Ez hogy van angolul? Többi lent!
Figyelt kérdés
Jóreggelt! Szóval, az angoltanáromtól egyszer megkérdezték, hogy mi a " nyálelválasztás " angolul, és nem tudta. Most versenyzünk a többiekkel, h ki talál rá vmi angol kifejezést. Próbáltam internetes fordítókat, mind hülyeséget ad ki, a könyv szótárban pedig nem találtam :/ Szóval, ha valki tud valami választ írni, akkor írd már le pls. Ja amúgy ha hülyeséget írsz, akkor írd már oda, hogy ez csak poén/hülyeség, vagy mit tudom én... :)2013. nov. 12. 19:44
1/1 Vree válasza:
Secretion of saliva.
kiválaszt, elválaszt (testfolyadékot) [azaz valamilyen testnedvet termel] = secrete
Egyébként a salivation (nyáladzás) is jó lehet.
Jujj 100%osan szép tükörfordítást hiába keresel, szerintem. Ritka náluk a szóösszetétel, a magyarral ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!