Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Több éve már hogy államvizsgáz...

Több éve már hogy államvizsgáztam, de még nem sikerült a nyelvvizsga. Kikérhető a diploma?

Figyelt kérdés

Már több mint 5 éve próbálkozom a nyelvvizsgával,az írásbeli meg van a szóbeli sehogy nem jön össze pedig már 12x voltam (Rigó utcában).

Mivel több mint 5 éve próbálkozom kikérhető a diploma?

2013. nov. 12. 10:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mi van akkor,ha már csak államvizsgáznom kellene és nyelvizsgám nincs.

2007ben kezdtem,de csúsztam magánéleti dolgok miatt,amikre most nem térnék ki,fizettem is képzési időn túli költségtérítést a nem teljesített tárgyakért.

Mennyi ideig lehet húzni az államvizsgát a nyelvvizsgát!?

Most passzív féléven vagyok!

Köszi előre is a választ,remélem van más is hasonló helyzetben.

2013. dec. 7. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy tudom 3 éven belül kell államvizsgázni, és 8 éven belül nyelvvizsgát rakni. de nem biztos
2013. dec. 7. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt az időpontot mikortól számítják?

Miután már nem volt aktív féléved vagy akkortól mikor kellett volna államvizsgáznod?

Én csúsztam is,képzési időn túli költségtérítést fizettem.

És most passzív féléven vagyok,viszont a szakdogámat még nem írtam meg,ezért majd csak júniusban tudok államvizsgázni.

2013. dec. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!