Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Több éve már hogy államvizsgáz...

Több éve már hogy államvizsgáztam, de még nem sikerült a nyelvvizsga. Kikérhető a diploma?

Figyelt kérdés

Már több mint 5 éve próbálkozom a nyelvvizsgával,az írásbeli meg van a szóbeli sehogy nem jön össze pedig már 12x voltam (Rigó utcában).

Mivel több mint 5 éve próbálkozom kikérhető a diploma?

2013. nov. 12. 10:56
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nyilván nem, mivel a diploma megszerzésének feltétele a nyelvvizsga. Diplomát így nem tudsz kérni, mert még nincs. Államvizsgáról tudsz igazolást kérni, mert az van.
2013. nov. 12. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Ahogy tudom 8 éved van megszerezni a nyelvvizsgát, utána el is veszik a diploma.

De mondom ezt csak hallottam valahol nem voltam ilyen helyzetben, viszont ha igaz akkor számolnod kell ezzel is.

2013. nov. 12. 11:26
 3/13 A kérdező kommentje:
A diploma elévülését szerencsére eltörölték pár évvel ezelőtt! :)
2013. nov. 12. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:

gondolom ugyanaz vagy, aki lovari nyelvbol akar vizsgazni, hogy tiszt lehessen...

tanulj valami ertelmes nyelvet, ezt a lovari baromsagot meg hagyd a fenebe.

2013. nov. 12. 11:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Hidd el nem baromság ha pár ezren a hátad mögött tudod mit beszél!!
2013. nov. 12. 12:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem kérhető ki, le kellene tenned azt a nyelvvizsgát...
2013. nov. 12. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz a nyelvvizsga? Én idén nyelvvizsgáztam (C1), elsőre meglett mind a szóbeli, mind az írásbeli része (írásbeli:86%, szóbeli 100%). Szóbelinél csak beszélni kell, ami egyáltalán nem nehéz, a témakörök megvannak, azok alapján tanulsz szavakat és kifejezéseket (a nulláról kezdve is max 6 hónap alatt fellehet készülni). Szerintem nem kérhető ki, de a Debreceni Egyetemen pl ha eltelik 3 év az államvizsgától, már elég csak az egyik része a nyelvvizsgának. Neten valahol megtalálható, hogy mely intézmények, és annak mely szakai azok amelyeknél elég 3 év után csak az egyik.
2013. nov. 12. 13:34
 8/13 A kérdező kommentje:
A labor része nem sikerül
2013. nov. 12. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor ne az Origohoz menj (szóbelire)
2013. nov. 13. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez hihetetlen

Minek mészmindig újra az Origohoz, ha az neked túl nehéz

Néhány próba után mehettél volna kipróbálni mondjuk a Telc-et vagy az Euro-t

2013. nov. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!