BME nyelvvizsga írásbeli rész menetét valaki letudná írni, aki mostanában volt?
Én most voltam a november 09-én...
Az 1. feladat az egy olyan, hogy van 5 kisebb szöveg (általában hasonló témájúak) és 10 cím közül kell hozzárendelni egyet. A 2. egy olvasott szöveg értése. Egy egy oldalas szövegre vonatkozóan van 10 kérdés, ezekre kell válaszolni A 3. feladat, egy "lyuktöltögetős". Van egy fél oldalas szöveg, ahonnan 10 szó hiányzik, alul pedig 15-20 szó, amik közül válogathatsz. Az utolsó feladat egy levélírás. 2 közül választhatsz, most a legutóbbin már 2 baráti levél közül választhattál. Nem a leg könnyebb nyelvvizsga, de ha rendesen felkészülsz rá sokkal többre fogsz vele menni később mint pl. a TELC-el.
Még annyit,hogy akkor egy levél elég ? és hány szavas?
az első feladatot néztem a BME oldalon és ott teljesen más volt, ott csak 6 mondatból kellett beírni 5 mondatot a megfelelő helyre, akkor ennél nehezebb feladat lesz :/
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!