Hogy kellene elkezdenem tanítani valakit angolból? Többi lent.
Veszed az alapigéket
Elmagyarázod az állító, kérdő, tagadó mondatokat
Tanítsd meg először ragozni
Aztán a személyes névmásokat vedd át
Szia!
Amikor én elkezdtem az angolt, találtam az interneten egy oldalt, ahol megrendeltem ingyenesen az első 20 leckét.
Elküldöm neked a linket, rendeld meg ingyenesen, és ez alapján már el tudsz indulni.
Érdemes megnézegetned a bal oldali linkeket, sok segítséget kapsz. Így jöttek sorba nekem a leckék:
Névelő, a létige, a személyes névmás, az angol kérdés, kérdésre válaszok.
This, that szavak, rövid válasz, hogyan tagadjunk, többes szám, kérdőszavak, az angol ABC, a számok 1-10, 11-20, hogyan válaszoljunk a hol kérdésre? There is, there are, tagadás, kérdés és rövid válasz.
Ez volt az első 20 lecke anyaga, akkor még jöttek a megszámlálható és megszámlálhatatlan, some és any, a birtokos névmások, have got, kijelentés, tagadás, kérdés és rövid válasz.
A birtokos melléknevek, kié?
Persze mindegyik leckéhez a hozzá tartozó új betűk megtanulása, kiejtése, gyakorlatok feladatok.
Közben új szavakat, igéket tanultam, amikhez társítani tudtam a megtanultakat.
Minden 5. lecke után tesztet kellett írni az elző lecke anyagából.
Így jobban rögzült.
Amikor már ezeket megtanultam és megértettem, akkor kezdtük el az igeidők tanulását.
A folyamatos jelen volt az első, amit megtanultam.
De ezek már túl vannak a 20 leckén.
Ha az első 20 leckét megrendeled, lesz egy kiindulási alapod, hogy kezdd el.
Hogy a tanulót motiváld, legyenek gyakorlatok, legyen sikerélménye.
Ehhez kívánok neked jó felkészülést, és hogy sikeresen át tudd neki adni a tudásod egy részét.
Üdv. Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!