Lenne kedve skypon angolul tanítani valakinek, ingyen?
Két kisgyerekes anyaként, egyedül nevelem a lányimat, erre nem tudok költeni, de nagyon szeretnék megtanulni angolul, bár 10 éve gimnáziumban tanultam, és érettségiztem is belőle, de nagyon alap szintem vagyok, vagy még ott sem.
Aki kedvet érez , segítene nekem, akár szótanulásra is gondolok, csapnivalóan rossz a kiejtésem?
6 évig tanultam gimiben, 2-re érettségiztem, nagyon nem megy a beszéd, de tanultam, tehát a nyelvtant hamar megértem.
Szavakat kellene inkább tanulni, aztán majdcsak összerakom a mondatokat is egyszer :))
A szavak tanulásához le kell ülni, és meg kell tanulni.
Ez a titok.
Egyébként pedig:
ami az ingyenességet jelenti.
Rengeteg oldal van, ahol nyelvcserepartnert kereshetsz, kikeresed azokat, akik angol anyanyelvűek és magyarul akarnak tanulni - van ilyen nem is egy :) - és írsz nekik, biztos akad valaki, akivel szívesen tanulnál. Ez ugyan egy kicsit több idő, mivel neked is segíteni kell a magyarban, viszont ha a kiejtéseden is akarsz javítani, akkor anyanyelvűektől a legjobb tanulni. Ugyanis nagyon kevesen vannak, akik Magyarországon jól beszélnek angolul, tudnak tanítani és hajlandóak rá ingyen is...
Ezen kívül nézz körül itt, sok hasznos anyagot találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!