Hogy ne bukjak meg angolból?
Mindig is rüheltem ezt a tantárgyat, de a 4es azért megvolt, mert a nyelvtani részét szinte mindig 5ösre megtanúltam.(Az év végi bizim átlaga 4.5 körűl volt mindig, szóval nem vagyok hülye.)
A szótanulással viszont mindig is szenvedtem. Rengeteg idő kell hozzá (ami sokszor nincs), ráadásúl vannak olyan szavak amiket ha fejreállok akkor se tudok megtanúlni. Tavaly volt heti, kétheti 1-1 szódoga, mindig felhúztam a TZ-vel a rossz jegyeket.
Idén viszont (most vagyok 12.es)stratégiát váltott a tanárnő és heté 2 szódoga van és a TZben is 30 szó, tele vagyok egyesekkel, ha így haladok félévkor meg fogok bukni.
Varsz valamilyen valaszt erre a kerdesre vagy csak kiirtad magadbol a banatodat?:)
Sajat bevallasod szerint hulye nem vagy, ha ez igy van akkor magadtol is rajohettel volna hogy mas valsztasod nincs mint megtanulni a szavakat:D
úgy szoktam, hogy hétvégét számom rá, de már csütörtökön is vannak dolgozat új szavakból, és muszáj a többi tárgyra is tanúlnom
igen, holnap mindenképpen beszélek a tanárral és köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!