Ki mit tud arról, hogy nyelvvizsga elött egy feles jót tesz?

Ezt egyik ismerősöm eljátszotta vezetési vizsga előtt.. Az oktatója látta rajta, hogy nagyon izgul, hozott neki egyet, és szerencsétlen el sem tudott indulni :S Aztán mondta neki a vizsgabiztos, kezdje elölről, menjen vissza a kiindulóponthoz, és induljon újra. Utána már ment az egész :)
Szerintem többet ér, ha mosolyogsz nyelvvizsgán, mint iszol 1-et.. Ne beszélj kényesen, se túl mély hangon, se halkan, se hangosan.. mosolyogj, köszönj meg mindent. artikulálj szépen, nem muszáj a szemükbe nézni, ha attól elbizonytalanodsz. De nem fognak megenni :) sok sikert

inkább egy redbullt igyál az élénkíti a gondolataidat és felpörget :D én is azt ittam angol felsőfokon és átmentem :) meg érettségi szóbeli előtt is és maximum pontos lett, pedig alig tanultam rá 2 napot összesen :)
az alkoholról tapasztalatom nincs vizsga előtt :D de ha megérzik rajtad, az biztos,hogy többet árt,mint használ

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!