Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyit kérhetek 60 perc...

Mennyit kérhetek 60 perc latin korrepetálásért Budapesten?

Figyelt kérdés
(5-ös érettségi, közép C folyamatban)

2013. okt. 23. 01:16
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem kezdésnek 500-1000 körülit javasolnék. Fontos az is, hogy a latin különböző szakterületeiben is jártas légy, mert (sajnos) a legtöbben csak emiatt szoktak latint tanulni. Ahhoz, hogy megtanítsd úgy alapszinten a nyelvtant, az szerintem simán menni fog.
2013. okt. 23. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2000Ft-ért láttam a legutóbbit. :)
2013. okt. 23. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a latinnal le lehet kopasztani bárkit. Nem is ezt mondom, aki akarja, tegye. Szerintem a korrektség nagyobb dolog.

(Csak sok olyan korrepetálni akaró középiskolás latinossal találkoztam, akiknek ha eléje raknék egy random művet, igen kínkeservvel tudná azt lefordítani. Akinek nem inge, ne vegye magára.)

2013. okt. 23. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem 1500-2000 körül :)
2013. okt. 23. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezer/ Ezerötszáz Ft-
2013. nov. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!