Allera kérdése:
Tudnátok nekem segíteni németül tanulok már 7 éve de nem sokat tanultam edig a gyengébikk csoportba kerültem most betettek a haladó csoportba és döbentem hogyan tanuljak?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 16:16
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de te az anyanyelveddel kapcsolatban is komoly kihívásokkal küszködsz. Nem csoda, hogy nem megy a német, ha magyarul se tudsz. Szánj kicsivel több energiát a magyarra, utána könnyebben mennek majd az idegen nyelvek is.
3/5 anonim válasza:
Így nem tudunk segíteni, hogy nem tudjuk, milyen szinten állsz.
Milyen könyvből tanulsz, mit jelent az, hogy nem sokat tanultál? 7 év alatt?
Ha a gyengébbik csoportba kerültél, amiatt még lehetett volna tanulni.
De tényleg állj neki tanulni, mert le fogod húzni a többieket, ami nekik nem tetszik majd.
Nem tudsz tőlük segítséget kérni? Biztos van valaki a csoportban, aki esetleg szívesen elmagyarázná, hol tartanak ők most.
De ha leírod, mi az, amit nem értesz, ami nem megy, mi is segítünk.
4/5 A kérdező kommentje:
figyeljetek a de nem sokat kifejezés az nem azt jelenti hogy nuku német hanem nem megy annyira mint a töbieknek
2013. okt. 15. 18:23
5/5 anonim válasza:
Ha gyakorolni szeretnél, azt úgy érheted el, hogy kérdezel valami konkrétat. Figyeld a többiek kérdését is, azokból is sokat lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!