Komplex kérdés, angolul nem tudóknak is! Hogyan döntsek?
Tehát érettségi előtt állok és kéne nyelvvizsgáznom még lehetőleg az érettségi előtt,hogy vihessem tovább a pontot a továbbtanuláshoz.ELég rossz vagyok angolból,középfok kellene. Viszont a pénz is szűkös!!
a.) szerintetek meddig jelentkezhetek? mi a legkésőbbi határidő,amíg elfogadják + pontnak?
b.) külön tanárhoz járok félig meddig bár kb. 3 hete nem szóltam neki ,hogy mi van mert nem tudom van-e értelme?
c.) vagy járjak tanfolyamra?
d.)Mi lehet a segítségemre?
e.) milyen nyelvvizsgát tegyek? Miylen fajtát,amit elfogadnak azért..igazából semmit nem akarok veled kezdeni diplomához kellene majd ennyi.
most lesz majd olyan új szabály, hogy nem kell diploma megszerzéséhez nyelvvizsga
angolul azért kéne tudni legalább átlagos közép szinten egy diplomásnak...
a TELC nyelvvizsga jó és könnyebb kicsit mint több (egy nyelvű)
"most lesz majd olyan új szabály, hogy nem kell diploma megszerzéséhez nyelvvizsga"
Ez így nem igaz. Arról van szó, hogy ESETLEG azokon a szakokon, ahol a későbbi munka nem indokolja a nyelvtudást, nem kell nyelvvizsga. De hogy mi alapján lesznek ezek a szakok meghatározva, azt nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!