Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Komplex kérdés, angolul nem...

Komplex kérdés, angolul nem tudóknak is! Hogyan döntsek?

Figyelt kérdés

Tehát érettségi előtt állok és kéne nyelvvizsgáznom még lehetőleg az érettségi előtt,hogy vihessem tovább a pontot a továbbtanuláshoz.ELég rossz vagyok angolból,középfok kellene. Viszont a pénz is szűkös!!

a.) szerintetek meddig jelentkezhetek? mi a legkésőbbi határidő,amíg elfogadják + pontnak?

b.) külön tanárhoz járok félig meddig bár kb. 3 hete nem szóltam neki ,hogy mi van mert nem tudom van-e értelme?

c.) vagy járjak tanfolyamra?

d.)Mi lehet a segítségemre?

e.) milyen nyelvvizsgát tegyek? Miylen fajtát,amit elfogadnak azért..igazából semmit nem akarok veled kezdeni diplomához kellene majd ennyi.

2013. okt. 13. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:

most lesz majd olyan új szabály, hogy nem kell diploma megszerzéséhez nyelvvizsga

angolul azért kéne tudni legalább átlagos közép szinten egy diplomásnak...

a TELC nyelvvizsga jó és könnyebb kicsit mint több (egy nyelvű)

2013. okt. 13. 23:36
 2/2 Andizsuzsi ***** válasza:

"most lesz majd olyan új szabály, hogy nem kell diploma megszerzéséhez nyelvvizsga"

Ez így nem igaz. Arról van szó, hogy ESETLEG azokon a szakokon, ahol a későbbi munka nem indokolja a nyelvtudást, nem kell nyelvvizsga. De hogy mi alapján lesznek ezek a szakok meghatározva, azt nem tudni.

2013. okt. 14. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!