Segítség, hogyan tudnám áthidalni ezt az idegesítő problémát?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nyelvtanulásnál a szövegértés sokkal erősebb, mint a kommunikációm azaz például németből 99%-át értem az írott szövegnek, de ha beszédre kerül sor mégis sok szó, kifejezés nem jut eszembe. Az angol az első idegennyelvem, azzal ilyen problémám nincs, bár mondjuk ott írni nem igazán szeretek, beszélni inkább és gyorsan ki is tudom fejezni magam. Miféle 'szörny' vagyok? :S2013. okt. 9. 17:33
1/2 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... Nincs más mód, hogy a beszéd is jobban menjen.
2/2 anonim válasza:
Miféle 'szörny' vagyok?
-----------
Menj el Jósvaföre a sósbarlangba, ott megkérdezheted a jósvaföi jósnö üveggömbjétöl!...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!