Spanyol DELE nyelvvizsga?!
Figyelt kérdés
mik a tapasztalatok?2009. nov. 8. 22:24
1/2 anonim válasza:
nekem van középfokú, 2008 májusban voltam
szerintem nem nehéz, az írásbelin 2 levél volt, emlékszem arról kellett írni az egyiket, hogy a repülőn elveszett a csomagom és írjak panaszlevelet, hogy adjanak kártérítést és a másikat pedig arról, hogy az első benyomás mennyit számít egy kapcsolatban
a nyelvtan/szókincs se volt gáz, pedig hülye vagyok nyelvtanból:D
a hallgatós úgy emlékszem nagyon könnyű, csak karikázni kell végig és az olvasásértés is ilyen
a szóbeli se vészes, ha jól emlékszem
elég rég voltam, azóta változhatott, de 17 évesen, 2 év gimis tanulás után, simán átmentem, 80 fölötti százalékkal... akkor annyira nem lehetett nehéz
csak nem most pénteken mész? egy ismerősöm is most fog de ő felsőfokra... sok sikert!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem most, hanem jövő tavasszal szeretnék, asszem májusban - ahogy te is mondtad szoktak még lenni. Azt hittem, sokkal nehezebb tekintve h nemzetközi, meg mind az 5 készségből 70% felett kell teljesíteni, meg hogy ezt a világon mindenhol elfogadják. Az ismerősödnek meg sok sikert, ha a C2-esre megy :)
2009. nov. 10. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!