Angol és Olasz után, Ti melyik nyelvet választanátok? FRANCIÁT vagy SPANYOLT?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 08:56
1/8 anonim válasza:
Franciát. :) Igazából mindkettő jó választás, én franciául tanulok és értem az olaszt. Nagyon hasonlítanak egymásra a nyelvek, szóval amelyik neked jobban tetszik. Franciát kevesebben beszélik. :)
3/8 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, spanyolt választottam mert állítólag angol után könnyű megtanulni. Pár szónál a rendhagyó alakot be kell magolni keményen, de ha az megvan többi szerintem könnyű.
Franciát nem ismerem de több ismerősöm tanulja és szereti, úgyhogy azzal se járnál rosszul.
4/8 anonim válasza:
Spanyolt, de csak mert imádom, a franciát még ki nem állhatom. Én angol és portugál után választottam. Ha a francia tetszett volna, azt választom. Mondjuk szerintem kicsit nehezebb, mint a spanyol, de ha tetszik, úgyis megtanulod.
5/8 anonim válasza:
A FRANCIA nyelvet választanám:
- Könnyen tudnál vele haladni, hiszen az írásképe alapján már sok szó felismerhető.
- Európán belül jobban ki lehetne használni.
- Ha esetleg közszférába kerülsz, akkor az angol és német mellett a francia az a nyelv, melynek a nyelvvizsgájáért járhat a nyelvvizsgapótlék.
- Bár a kiejtését keményebb megtanulni, de szebb!
6/8 anonim válasza:
A szebb szubjektív dolog, szerintem pont hogy ronda.
7/8 anonim válasza:
én tanulok olaszt is és angolt is, és én franciául szeretnék majd még tanulni. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!