Hogyan lehet legjobban angol szavakat tanulni?
Figyelt kérdés
Lécci írjatok jó módszereket2009. nov. 8. 14:25
1/4 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
A (szöveg)környezetükkel együtt kell tanulni és csak akkor marad meg, ha érzelmileg pozitívan állsz hozzá. Légy kíváncsi, olyan témákat válassz, ami érdekel, lehet vicces is.
Ja és ismételni is kell néha.
2/4 anonim válasza:
Olvass sokat. Én képregényeket, mangákat szoktam, elég sokat tanultam már belőle és nem is unalmas, így könnyebb megjegyezni:)
3/4 anonim válasza:
Angol könyveket ajánlok.Attól függ milyen szinten vagy, én az Oxford Bookworms Library könyveit ajánlom 6 szinten.
4/4 anonim válasza:
Én úgy tanultam meg nagyon sok szót, hogy a kedvenc sorozatomat, a Jóbarátokat (Friends) hallgattam angolul,és angol felirattal.Mivel sokszor néztem,mégidézni is tudok kiválóan...Nagyon hasznos volt:) És még ugye élveztem is,mert a kedvenc sorozatom..immádom még mais..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!