Juditko kérdése:
Mi a véleményetek? Új tanulási- tanítási módszer: táblázat/ eset tanulása helyett, rövid szövegek betanulása. Mire jó?
Figyelt kérdés
Nem találom ennek a módszertani értelmét. Annak sem, hogy átszáguldozunk rohamvágtában tankönyveken, megérti aki megérti, lemarad aki lemarad, nem számít. Milyen mai szemlélet ez?2013. okt. 2. 19:19
1/3 anonim válasza:
nem lesz alapos a tudás
bizonyos szinten működhet egyébként
2/3 anonim válasza:
Régebben eléggé elterjedt volt, főleg latin. Én is csináltam és hasznos.
3/3 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy csecsemőként az anyanyelvünket is úgy tanuljuk, vagyis úgy "ragad ránk", hogy sok-sok (beszélt) szöveggel találkozunk, és először semmit nem értünk meg belőle, aztán fokozatosan egyre több mindent megértünk, anélkül, hogy táblázatokat tanulnánk.:)
Szerintem ez a tanulási módszer azon az elképzelésen alapul, hogy előbb-utóbb az idegen nyelv is ránkragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!