Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire nehéz a felsőfokú...

Mennyire nehéz a felsőfokú angol nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
A középszintűnél mennyivel nehezebb? Hol érdemes csinálni? Hol a legkönnnyebb? Én Euron csináltam a közepet.Hogy lehet rá hatékonyan felkészülni? Köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 7. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Azt tudom, hogy pár éve, mikor én leraktam a közepet bme-n, akkor az euro számított a "leggyengébb" középfokú nyelvvizsgának..Szóval szerintem a felsőt is ott lenne érdemes leraknod. És állítólag a felsőre a szókincs az, ami elég durván ki kellene fejleszteni..
2009. nov. 7. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szókincset fejleszd, mert ahogy a volt angoltanárom mondta "a közép-és a felsőfok ugyanaz, csak az utóbbinál rengeteg szót kell tudnod, és sok dologban kell háttérismeretnek lennie"
2009. nov. 7. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
kösözönöm:) sajnos pont a szókincsem hiányos érzésem szerint, de majd belehúzok
2009. nov. 8. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
54%

szia!

én nem tanultam rá semmit...sőt úgy mentem el,hogy már másfél éve nem is jártam angol órákra, csak érettségi évében (tavaly) miért ne alapon megpróbáltam az 50 pluszpontért

az eurora mentem decemberben és sikerült, nem is volt nehéz, nincs egy nagy szókincsem, se nyelvtanból nem vagyok profi, de meglett simán :D

nem kell tőle félni, odamész, maximum nem jön össze elsőre, nem nagy cucc :P

2009. nov. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!