Írnátok tippeket, hogy hogyan tanulhatnék hatékonyabban angolul?
Most futok majd neki harmadjára a középfokú angol nyelvvizsgámnak és úgy látszik hogy eddig rosszul tanulhattam mert még azt a vizsgámat is elbuktam amire tutira azt hittem hogy sikerülni fog.
Szóval légyszi írjatok tanulási módszereket mert nagyon szeretném ha novemberben meglenne :)
Jártam tanárhoz még előkészítőn is voltam. Júniusban voltam utoljára mikor már kezdődtek a vizsgák. Nem igazán szerettem őt, mert folyton azt éreztette velem hogy hülye vagyok.
Szóval most itthon kell felkészülnöm :)
Pont ez az hogy nem egy balfácán beképzelt nyelvészhez kell menni aki azt hiszi hogy a nyelvtanulás képessége kiváltság a társadalomban.
Olyat keress akiben van alázat és leleményesség.
Egy átlagos ember simán képes arra hogy megtanuljon 1 idegen nyelvet, hát még arra hogy letegyen egy nyelvvizsgát mert ahhoz nem kell annyira tudni.
Egyébként meg kezd el minél inkább angolul élni az életedet.
Olvass újságot nézz Tvt filmeket angolul és járj el angolul beszélgetni. + Halgass AudioBookot
Kedves Kérdező
Most a vizsga egyik része sem jött össze?
Mert ha ennyire nem biztos a tudásos, akkor miért nem mentél először csak szóbelire vagy csak írásbelire
(hogy legalább egyik része meglegyen) Hány ponton múlt?
Mindenképp próbálj meg beszerezni olyan könyvet,
ami arra a típusú ny.vizsgára készít fel, amilyenre
mész. Mert akkor fogod látni a feladatokat, hogy kb. milyenek szoktak lenni s úgy célirányosabban tudsz készülni. Eddig melyik vizsgaközpontnál voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!