Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Úgy hallottam, hogy meg lehet...

Úgy hallottam, hogy meg lehet tanulni filmekből, zenékből angolul. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek is meg lehet? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.És ha igen milyen filmeket,zenéket ajánlotok?

2013. szept. 23. 18:21
 1/7 anonim válasza:

teljesen 0-ról nem lehet

fejleszti a szókincset meg a hallás utáni értést, de a nyelvtant nem segíti

2013. szept. 23. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
MEGtanulni annyira nem.
2013. szept. 23. 19:56
 3/7 A kérdező kommentje:
értem köszi.én már 4 éve tanulok angolt a suliban,heti 2 órában de nem sokat ért de nagyon alap dolgokat tudom.
2013. szept. 24. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Az egyirányú (nem-interaktív) nyelvhasználattal mindig az a baj, hogy nincs a másik irányba visszajelzés.

Film közben nem tudsz visszakérdezni, ha valamit nem értettél, hogy mondja el lassabban, vagy más szavakkal. Sőt, igazából azt se biztos, hogy észreveszed, hogy nem jól értetted.

2013. szept. 24. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra jó, hogy bővítsd a szókincsed és könnyebben megértsd a nyelvet.
2013. szept. 24. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)Esetleg ha tudtok olyan oldalt ahol lehet nézni angol filmeket angol felirattal azt megköszönném:)Várom a további válaszokat.
2013. szept. 24. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. szept. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!