Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Unalmasak az angol órák? Ti...

Unalmasak az angol órák? Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Bejön a tanárnő és elkezd írni a táblára (fordítás) és azt csináljuk vagy 20-25 percig ,utána tanít vmi olyat ami nincs benne a könyvbe ,még azt értékelném is ha leírnánk és nem azt mondaná hogy jegyezzd meg. Az óráin szinte bealszok és szerintem nem fordítani kellene állandóan hanem magnós feladatokat csinálni meg beszélgetni mert abból az osztály elég hülye.Szoktam sorozatokat nézni angolul magyar felirattal meg tanulom a szavakat de ezenkívül mit ajánlanátok és mit gondoltok a tanárnő módszeréről?

2013. szept. 13. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló módon folyt az angol tanítás, így inkább tettem osztályozóvizsgát 10-ben hogy ne kelljen órára járnom. Azok után angolóra helyett a könyvtárban olvasgattam(angolul), találtam könnyített olvasmányokat, újságcikkeket és még egy rekordok könyvét is ami elég érdekes volt. 11-ben letettem egy középfokú nyelvvizsgát majd 90% fölötti előrehozott angol érettségit. Akik végigjárták az angolórát 12-ben mind 70% alatti érettségit tettek és senki se tudta letenni a nyelvvizsgát, pedig sokan próbálták.

Szerintem ha azért unod az órát mert mindent tudsz a tananyagból, akkor érdemes megpróbálkozni egy osztályozó vizsgával.

2013. szept. 14. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen,jó ötlet az osztályozó is.

Vagy,menj el te egyedül nyelvvizsgára,önálló plusz készüléssel.Próbáld otthon gyakorolni ami nem ment.

Nem kell arról tudnia a tanárnak,hogy te elmégy.Az osztálytársaidnak sem.

Szóval szerintem tanulj valamennyit otthon,esetleg párszor menj el külön tanárhoz,de ott tényleg azt gyakoroljátok ami nem megy annyira.Aztán próbáld meg a nyelvvizsgát.

2013. szept. 14. 09:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Van ismerősöm aki angol tanárnő, ő hozzá jártam nyáron is. Ami nem megy az a magnó meg ugye rengeteg szavat kell még megtanulnom lehet hogy tavasszal megyek Görögbe mert cserediák program lesz. Szoktam olvasni angolul én is de még ilyen dedós könyvekkel kezdtem (mesék) .
2013. szept. 14. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Kiverném a pad alatt ha engem kérdezel...
2013. szept. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!